Bu Blogda Ara

1 Şubat 2015 Pazar

MY BOYFRİEND JEANS


       Hayata nasıl bakarsak öyle görürüz öyle değil mi? Yaşam alanımızı, yaptığımız işi, hobilerimizi bütün tercihlerimizi ona göre yapmaz mıyız? Bu durum modayla da birebir bağlantılı değil midir?Çünkü giysilerimiz kendimizi dışarı aktarımda tıpkı iletişim kadar önemli bir köprüdür.

      Aslında  kendimizi iyi hissettiren kıyafetlerin içinde zaten şıklığı yakalarız... Tabi bütün bunların yanında trendleri de unutmamak gerekiyor. Demodelikten kurtulup hem rahat hem trend parçaları kullanmalıyız...

    Günlük hayatımızın  belkide vazgeçilmezi olan jean'ler artık daha rahat ve olabildiğine salaş... Boyfriend ; sanki erkek arkadaşımızın bize uygun bedenini giyip sokağa çıkmışız gibi anlamında  :) 


      Unisex son yıllarda modanın önemli kavramlarından biri haline geldi. Giydiğimiz jean'lerde de  bunun etkisini görüyoruz. Bol ve eskimiş görüntüsü uyandıran yıpratmalı pantolonlar ise artık bizim vazgeçilmezlerimiz arasında yerini çoktan aldı bile :) 





      Günlük hayatta çok fazla kullandığım ve aynı zamanda denim  tasarımlarımda da ayrı bir line verdiğim önemli koleksiyonlar arasında olan   boyfriend jean'leri kombinlemek ise hiç de zor değil. Hem rahat hem üstüne beyzik bir bluz ya da t-shirt ile rahat kombinleyebilirsiniz. Çalışırken ofis ortamında tercih etmenizi çok önermem özellikle yönetici departmanında çalıyorsanız. :) Ama haftasonları ya da gece dışarı çıktığınızda altına stiletto ile kombinleme şansınız çok yüksek. Gardrobunuzda   boyfrien jean'niz yoksa bu rahatlığı bilemezsiniz... 







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder